Thuis Opleidingen

Menu
mbo helpende zorg en welzijn

MBO Helpende zorg en welzijn

	MBO Helpende zorg en welzijn

 

Met de NTI MBO-opleiding Helpende zorg en welzijn leer je de ondersteuning te bieden op het gebied van wonen en welzijn aan zorgvragers.

 

Opleiding Informatie: MBO Helpende zorg en welzijn

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en deze begeleiden qua wonen en welzijn? Tijdens de opleiding MBO Helpende zorg en welzijn word je breed opgeleid en kun je mensen verder helpen van verschillende leeftijden met uiteenlopend mentale en/of fysieke problemen. Je leert onder andere werkplannen opstellen en activiteiten organiseren. Ook kun je na de opleiding doorstromen naar de MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werker op niveau 3.Daarom kies je voor MBO Helpende zorg en welzijn van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Helpende zorg en welzijn

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.